Produkte

OMEGOR® Mind

Me kalimin e moshës, ne fillojmë të harrojmë më tepër. Ndonjëherë, një ndihmë e vogël nga një lëndë ushqyese e veçantë mund të sjellë shumë ndryshime pozitive për ketë fakt. Formula OMEGOR® MIND përmban omega-3 DHA dhe EPA kombinuar me zink, vitamina B dhe Bacomind, një ekstrakt i patentuar nga bima Bacopa monnieri e përdorur […]

Porosit Tani Më shumë

OMEGOR® Kids Kapsula të përtypshme

Ne e dimë se fëmijët nuk pëlqejnë të hanë peshk, as nuk i pëlqejnë suplementet e vajit të peshkut. Prandaj, dietat e tyre mund të kenë mungesë të omega-3. Omegor® Kids është një gjeneratë e re e suplementeve të vajit të peshkut të formuluar në kapsula të përtypshme që janë të dizenjuara për t’u shijuar […]

Porosit Tani Më shumë

OMEGOR® KIDS Shurup

Përgjithësisht fëmijëve nuk ju pëlqen të hanë peshk, dhe po ashtu sigurisht edhe suplementet e vajit të peshkut. Pra, në dietat e tyre shpesh mungon e çmuara omega-3. Omegor® Kids emulsion bashkon EPA dhe DHA nga një burim vegjetal, me mjaltë dhe vitaminat C dhe D për të krijuar një shije shumë të mirë dhe […]

Porosit Tani Më shumë

OMEGOR® Vitality 1000

OMEGOR® Vitality është koncentrati ynë më i njohur omega-3 i fituar nga një teknologji e patentuar e purifikimit. Që nga lanҫimi i saj në 2005 të gjitha seritë e nxjerra në shitje janë vlerësuar me 5 yje për fuqi veprimi, freski dhe pastërti nga IFOS (ifosprogram.com). Me përqendrimin e saj prej 85% në EPA dhe […]

Porosit Tani Më shumë

OMEGOR® Krill

Omega-3 EPA dhe DHA e nxjerrë nga krustaceja Krill Antarktik (Euphausia superba) janë të lidhura me fosfolipide dhe për këtë arsye ato absorbohen më lehtë nga membranat qelizore, veçanërisht ato të trurit. OMEGOR® Krill është vaj krilli 100% i pastër, i cili gjithashtu është i pasur me astaksantinë , një antioksidant i fuqishëm dhe me […]

Porosit Tani Më shumë

OMEGOR® Mega 3-6-9

Omegor® Mega 3-6-9 është një suplement ushqyes që sjell gamën e plotë të acideve yndyrore esenciale duke kombinuar EPA dhe DHA  të Omega-3 nga vaji i peshkut, ALA nga vaji i farës së lirit, me Omega-6 GLA nga vaji i aguliçeve dhe Omega- 9 nga vaji i ullirit. Studimet tregojnë se GLA është më e dobishme kur merret […]

Porosit Tani Më shumë

OMEGOR® Mega 3

OMEGOR® Mega 3 është një suplement ushqyes nga vaji i peshkut, i pastër, jo i koncentruar dhe i një cilësie të lartë. Është i lehtë për t’u përthithur në sajë të formës natyrale të triglicerideve të EPA dhe DHA, që sigurojnë biodisponibilitet optimal dhe mungesën e erës së vajit të peshkut, karakteristikë e suplementeve ushqyese të zakonshme […]

Porosit Tani Më shumë