OMEGOR® Vitality 1000

1000 x 30 perlë 1.500 lekë

Çertifikuar me
5 yje nga IFOS

Pagesa me
para në dorë

Transporti
falas

Përfitimet e produktit

CERTIFIKUAR ME 5 YJE NGA IFOS

Programi i standarteve nderkombetare te vajit te peshkut, Kanada.

Përse të marrësh Omegor?

Njerëzit konsumojnë vaj peshku për të zvogëluar rrezikun e infarktit në zemër dhe hemoragjinë cerebrale, për të trajtuar trigliceridet e larta dhe presionin e lartë të gjakut, si dhe për të përmirësuar simptomat e artritit reumatoid.

Mayo Clinic

Përse të marrësh Omegor?

Konsumimi i një gram Omega-3 në ditë mund të zvogëlojë me rreth 10 % humdjen e jetës nga sëmundjet koronare të zemrës dhe vdekjen e papritur kardiake.

American Heart Association

Përfitimet e produktit

OMEGOR® Vitality është koncentrati ynë më i njohur omega-3 i fituar nga një teknologji e patentuar e purifikimit. Që nga lanҫimi i saj në 2005 të gjitha seritë e nxjerra në shitje janë vlerësuar me 5 yje për fuqi veprimi, freski dhe pastërti nga IFOS (ifosprogram.com).

Me përqendrimin e saj prej 85% në EPA dhe DHA, ajo sjell më shumë omega-3 për kapsul sesa shumica e produkteve të tjera të omega-3. Dhe me omega-3 e saj në formë trigliceridesh siguron biodisponueshmëri optimale dhe mungesën e erës dhe shijes tipike, të suplementeve të zakonshme të vajit të peshkut.

 • Grupet e synuara

  Popullata e përgjithshme: Të rriturit.

 • Përfitimet shëndetësore
  • Omega 3 EPA & DHA janë përbërësit themelorë të membranave qelizore dhe prekursorë të një klase të mesazherëve qelizorë të quajtur eikosanoide, të cilat luajnë një rol vendimtar në rregullimin e shumë funksioneve fiziologjike.
  • EPA dhe DHA kontribuojnë në funksionimin normal të zemrës me një konsum ditor prej 250 mg *.
  • Në popullatën e rritur, EPA dhe DHA kontribuojnë në ruajtjen e niveleve normale të triglicerideve në gjak me një konsum ditor prej 2 g dhe në ruajtjen presionit normal të gjakut me një konsum ditor prej 3 g **.
  • Vitamina E kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ duke eleminuar radikalet e lira *.
 • Doza e rekomanduar

  Omegor Vitality 1000: 1 kapsulë në ditë

 • Paketimi

  Omegor Vitality 1000 – 30 kapsula të buta, për 1 muaj.

  Omegor Vitality 1000 – 60 kapsula të buta, për 2 muaj.

 • Afati i përdorimit

  3 vite.

Informacion mbi produktin

Përmbajtja mesatare Omegor V 1000

1 kapsulë

Totali Omega-3

EPA

DHA

850 mg

500 mg

250 mg

Vitamin E 10 mg*

* 83,3%  Vlerat Ushqyese të Referencës – NRVs

* Rregullorja e Komisionit (EU) 432/2012 në 16/05/2012

** Rregullorja e komisionit(EU) 536/2013 në 11/06/2013

OMEGOR® Vitality 1000