OMEGOR® Mind

60 kapsula 1.500 lekë

Çertifikuar me
5 yje nga IFOS

Pagesa me
para në dorë

Transporti
falas

Përfitimet e produktit

Produkti nuk është i disponueshëm.

Out of stock

CERTIFIKUAR ME 5 YJE NGA IFOS

Programi i standarteve nderkombetare te vajit te peshkut, Kanada.

Përse të marrësh Omegor?

Njerëzit konsumojnë vaj peshku për të zvogëluar rrezikun e infarktit në zemër dhe hemoragjinë cerebrale, për të trajtuar trigliceridet e larta dhe presionin e lartë të gjakut, si dhe për të përmirësuar simptomat e artritit reumatoid.

Mayo Clinic

Përse të marrësh Omegor?

Konsumimi i një gram Omega-3 në ditë mund të zvogëlojë me rreth 10 % humdjen e jetës nga sëmundjet koronare të zemrës dhe vdekjen e papritur kardiake.

American Heart Association

Përfitimet e produktit

Me kalimin e moshës, ne fillojmë të harrojmë më tepër. Ndonjëherë, një ndihmë e vogël nga një lëndë ushqyese e veçantë mund të sjellë shumë ndryshime pozitive për ketë fakt. Formula OMEGOR® MIND përmban omega-3 DHA dhe EPA kombinuar me zink, vitamina B dhe Bacomind, një ekstrakt i patentuar nga bima Bacopa monnieri e përdorur në mjekësinë Ayurvedic si një tonik për mirëqenien mendore.

 • Grupet e synuara

  Popullata e përgjithshme: Të rriturit, të moshuarit.

 • Përfitimet shëndetësore
  • Omega 3 DHA dhe EPA: janë përbërësit themelorë të membranave qelizore dhe prekursorë të një klase mesazherësh qelizorë të quajtur eikosanoide, të cilat luajnë një rol vendimtar në rregullimin e shumë funksioneve fiziologjike. EPA dhe DHA kontribuojnë në funksionin normal të zemrës me një dozë ditore prej 250 mg *.
  • Bacopa monnieri: është një bimë e përdorur në mjekësinë Ayurvedic si një tonik për mirëqenien mendore. Efektet e saj të dobishme janë të lidhura me përmirësimin e kujtesës dhe funksionet njohëse **.
  • Vaj borazhi i pasur me omega-6 GLA dhe i nxjerrë nga farat e Borago officinalis L. është i dobishëm për integritetin dhe funksionimin e membranave qelizore, për trofizmin i lëkurës dhe funksionin e artikulacioneve **.
  • Vitamina C ose acidi askorbik është një antioksidant i fuqishëm natyror që kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ, në ruajtjen e funksionit normal të sistemit nervor dhe mirëqenien psikologjike *.
  • Zinku është një element thelbësor për të gjitha format e jetës. Tek njerëzit, zinku ndihmon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ dhe kontribuon në ruajtjen e funksionit normal kognitiv *.
  • Vitaminat B-kompleks: janë një grup i vitaminave esenciale që mbështesin integritetin qelizor dhe funksionimin e qelizave nervore. Thiamine (B1), ribofl avin (B2), niacin (B3), vitamina B6, biotina (B8) dhe vitamina B12 ndihmojnë në ruajtjen e funksionimit normal të sistemit nervor *.
 • Doza e rekomanduar

  2 kapsula çdo ditë.

 • Paketimi

  30 kapsula të buta, për 15 ditë.

 • Afati i përdorimit

  3 vite.

Informacion mbi produktin

Përmbajtja mesatare 2 kapsula të buta %NRVs*
Totali i acideve yndyrore omega 3

DHA

EPA

325 mg

250 mg

45 mg

Bacopa monnieri e.s. 225 mg
Borage Oil (Borogo officinalis L.)

Gamma-linolenic acid (GLA)

100 mg

20 mg

Vitamin C 50 mg 62,5
Zinc 12,5 mg 125
Tiamin (vit. B1) 1 mg 90.9
Ribofl avin (vit. B2) 1,4 mg 100
Niacin (vit. B3) 16 mg 100
Pantothenic acid (vit. B5) 6 mg 100
Biotin (vit. B8) 50 mcg 100
Folic acid 200 mcg 100
Vitamin B12 2 mg 80

* Vlerat Ushqyese të Referencës

* Rregullorja e Komisionit (EU) 432/2012 of 16/05/2012

** Dekreti i Ministrisë Italiane të Shëndetësisë, 9 korrik 2012

OMEGOR® Mind