OMEGOR® Mega 3

90 kapsula 1.800 lekë

Çertifikuar me
5 yje nga IFOS

Pagesa me
para në dorë

Transporti
falas

Përfitimet e produktit

CERTIFIKUAR ME 5 YJE NGA IFOS

Programi i standarteve nderkombetare te vajit te peshkut, Kanada.

Përse të marrësh Omegor?

Njerëzit konsumojnë vaj peshku për të zvogëluar rrezikun e infarktit në zemër dhe hemoragjinë cerebrale, për të trajtuar trigliceridet e larta dhe presionin e lartë të gjakut, si dhe për të përmirësuar simptomat e artritit reumatoid.

Mayo Clinic

Përse të marrësh Omegor?

Konsumimi i një gram Omega-3 në ditë mund të zvogëlojë me rreth 10 % humdjen e jetës nga sëmundjet koronare të zemrës dhe vdekjen e papritur kardiake.

American Heart Association

Përfitimet e produktit

OMEGOR® Mega 3 është një suplement ushqyes nga vaji i peshkut, i pastër, jo i koncentruar dhe i një cilësie të lartë. Është i lehtë për t’u përthithur në sajë të formës natyrale të triglicerideve të EPA dhe DHA, që sigurojnë biodisponibilitet optimal dhe mungesën e erës së vajit të peshkut, karakteristikë e suplementeve ushqyese të zakonshme të vajit të peshkut.

OMEGOR® Mega 3 është një mënyrë e lehtë për të siguruar marrjen e rekomanduar ditore të Omega-3 dhe është një zgjedhje e shkëlqyer për të gjithë ata që kërkojnë një suplement të pastër, me dozën e duhur dhe të balancuar të Omega-3. Të gjithë seritë e prodhimit çertifikohen me 5 yje nga IFOS (www.ifosprogram.com) për dozën, freskinë dhe pastërtinë.

 • Grupet e synuara

  Popullata e përgjithshme.

 • Përfitimet shëndetësore

  Omega 3 EPA and DHA janë përbërësit themelorë të membranave qelizore dhe prekursorëve të një klase të qelizave lajmëtare të quajtur eikosanoide, të cilat luajnë një rol vendimtar në rregullimin e shumë funksioneve psikologjike.

  EPA dhe DHA kontribuojnë në ruajtjen e niveleve normale të triglicerideve në gjak me një konsum ditor prej 2 g dhe gjithashtu kontribuojnë në ruajtjen e presionit normal të gjakut me një konsum ditor prej 3 g **.

  Vitamina E kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ duke qenë një pastrues radikal i lirë *.

  * Rregullorja e Komisionit (EU) 432/2012 of 16/05/2012

  ** Rregullorja e komisionit(EU) 536/2013 of 11/06/2013

 • Doza e rekomanduar

  1 – 3 kapsula në ditë, preferohet gjatë një vakti kryesor ushqyes (drekë ose darkë).

 • Paketimi

  OMEGOR® Mega 3, 90 kapsula të buta në formë xheli.

  Përdorim për 3 muaj.

 • Afati i përdorimit

  3 vjet.

Informacion mbi produktin

Përmbajtja mesatare 1 kapsulë %NRVs*
        Vaj Peshku

Omega-3 totale

EPA

DHA

1000 mg

300 mg

160 mg

105 mg

Vitaminë E 13 mg 108.3 NRVs*

NRVs* – Vlerat Ushqyese të Referencës

OMEGOR® Mega 3