OMEGOR® Mega 3-6-9

90 kapsula 2.070 lekë

Çertifikuar me
5 yje nga IFOS

Pagesa me
para në dorë

Transporti
falas

Përfitimet e produktit

CERTIFIKUAR ME 5 YJE NGA IFOS

Programi i standarteve nderkombetare te vajit te peshkut, Kanada.

Përse të marrësh Omegor?

Njerëzit konsumojnë vaj peshku për të zvogëluar rrezikun e infarktit në zemër dhe hemoragjinë cerebrale, për të trajtuar trigliceridet e larta dhe presionin e lartë të gjakut, si dhe për të përmirësuar simptomat e artritit reumatoid.

Mayo Clinic

Përse të marrësh Omegor?

Konsumimi i një gram Omega-3 në ditë mund të zvogëlojë me rreth 10 % humdjen e jetës nga sëmundjet koronare të zemrës dhe vdekjen e papritur kardiake.

American Heart Association

Përfitimet e produktit

Omegor® Mega 3-6-9 është një suplement ushqyes që sjell gamën e plotë të acideve yndyrore esenciale duke kombinuar EPA dhe DHA  të Omega-3 nga vaji i peshkut, ALA nga vaji i farës së lirit, me Omega-6 GLA nga vaji i aguliçeve dhe Omega- 9 nga vaji i ullirit. Studimet tregojnë se GLA është më e dobishme kur merret  e kombinuar me EPA.

Omegor® Mega 3-6-9 është një përzierje e pasur e cila kontribuon në shëndetin e zemrës, ekuilibrimin e nivelit të kolesterolit, funksionimin normal të trurit dhe humorit pozitiv dhe është e dobishme për shëndetin në përgjithësi .

 • Grupet e synuara

  Popullata e përgjithshme.

 • Përfitimet shëndetësore

  Omega-3 ALA nga vaji i lirit kontribuon në ruajtjen e nivelit normal  të kolesterolit të gjakut me një konsum ditor prej 2 g *.

  Omega-3 EPA and DHA nga vaji i peshkut kontribuojnë në funksionin normal të zemrës me një dozë ditore prej 250 mg *. Në popullatën e rritur, EPA dhe DHA kontribuojnë në mbajtjen e niveleve normale të triglicerideve në gjak me një konsum të përditshëm prej 2 g dhe në ruajtjen e presionintnormal të gjakut me një konsum të përditshëm prej 3 g **.

  Omega-6 GLA vjen nga vaji i aguliçes dhe  është i dobishëm për integritetin dhe funksionimin e membranave qelizore.

  Omega-9 Acidi oleik është një acid yndyror i monosaturuar i bollshëm në vaj ulliri. Zëvendësimi i yndyrnave të ngopura në ushqim me acide yndyrore të pangopura kontribuon në ruajtjen e niveleve normale të kolesterolit në gjak.

  * Rregullorja e komisionit(EU) 432/2012 of 16/05/2012

  ** Rregullorja e komisionit (EU) 536/2013 of 11/06/2013

 • Doza e rekomanduar

  1 – 3 kapsula në ditë, preferohet gjatë një vakti kryesor ushqyes (drekë ose darkë).

 • Paketimi

  OMEGOR® Mega 3-6-9, 90 kapsula të buta në formë xheli.

  Përdorim për 3 muaj.

 • Afati i përdorimit

  3 vjet.

Informacion mbi produktin

Përmbajtja mesatare 1 kapsulë
Omega-3

ALA – acid α-linoleik

EPA – acid eikosapentaenoik

DHA – acid dokosaheksaenoik

460 mg

230 mg

126 mg

84 mg

Omega-6 

LA – acid linoleik

GLA – acid γ-linoleik

109 mg

104 mg

5 mg

Omega-9 

OA – acid oleik

123 mg

123 mg

OMEGOR® Mega 3-6-9