OMEGOR® Krill

60 perlë 2.500 lekë

Çertifikuar me
5 yje nga IFOS

Pagesa me
para në dorë

Transporti
falas

Përfitimet e produktit

CERTIFIKUAR ME 5 YJE NGA IFOS

Programi i standarteve nderkombetare te vajit te peshkut, Kanada.

Përse të marrësh Omegor?

Njerëzit konsumojnë vaj peshku për të zvogëluar rrezikun e infarktit në zemër dhe hemoragjinë cerebrale, për të trajtuar trigliceridet e larta dhe presionin e lartë të gjakut, si dhe për të përmirësuar simptomat e artritit reumatoid.

Mayo Clinic

Përse të marrësh Omegor?

Konsumimi i një gram Omega-3 në ditë mund të zvogëlojë me rreth 10 % humdjen e jetës nga sëmundjet koronare të zemrës dhe vdekjen e papritur kardiake.

American Heart Association

Përfitimet e produktit

Omega-3 EPA dhe DHA e nxjerrë nga krustaceja Krill Antarktik (Euphausia superba) janë të lidhura me fosfolipide dhe për këtë arsye ato absorbohen më lehtë nga membranat qelizore, veçanërisht ato të trurit. OMEGOR® Krill është vaj krilli 100% i pastër, i cili gjithashtu është i pasur me astaksantinë , një antioksidant i fuqishëm dhe me kolinë, një lëndë ushqyese thelbësore për ruajtjen e funksionimit normal të mëlçisë.

 • Grupet e synuara

  Popullata e përgjithshme. Të rriturit.

 • Përfitimet shëndetësore
  • Omega 3 EPA dhe DHA në ekstraktin e lipideve të krustaces Antarktik krill (Euphausia superba) gjenden në formën e fosfolipideve të cilat absorbohen lehtë nga membranat qelizore. EPA dhe DHA kontribuojnë në funksionimin normal të zemrës me një konsum ditor prej 250 mg, DHA kontribuon në ruajtjen e funksionimit normal të trurit dhe të shikimit me një konsum ditor prej 250 mg *.
  • Astaksantina është një antioksidant që bën pjesë në familjen e karotenoidëve, të cilat gjenden natyrshëm në ekstraktin e lipideve të Krillit të Antarktidës. Astaksantina është karotenoidi i vetëm i aftë për të kaluar barrierën gjak-tru.
  • Kolina është një lëndë ushqyese thelbësore, grupuar zakonisht mes vitaminave B-Kompleks. Kolina kontribuon në metabolizmin normal të lipideve dhe homocisteinës dhe në ruajtjen e funksionimit normal të mëlçisë me një konsum ditor prej 82,5 mg.
 • Doza e rekomanduar

  2 kapsula në ditë

 • Paketimi

  OMEGOR® Krill – 30 kapsula, për 15 ditë

  OMEGOR® Krill – 60 kapsula, për 1 muaj.

 • Afati i përdorimit

  2 vite.

Informacion mbi produktin

Përmbajtja mesatare 2 kapsula
Vaji i Krill

Totali Fosfolipide

Omega-3

EPA

DHA

1.180 mg

672 mg

318 mg

177 mg

82 mg

Choline 82.6 mg
Asthaxantin 100 mcg

* Rregullorja e komisionit(EU) 432/2012 of 16/05/2012

OMEGOR® Krill