OMEGOR® Kids Kapsula të përtypshme

60 kapsula 1.500 lekë

Çertifikuar me
5 yje nga IFOS

Pagesa me
para në dorë

Transporti
falas

Përfitimet e produktit

CERTIFIKUAR ME 5 YJE NGA IFOS

Programi i standarteve nderkombetare te vajit te peshkut, Kanada.

Përse të marrësh Omegor?

Njerëzit konsumojnë vaj peshku për të zvogëluar rrezikun e infarktit në zemër dhe hemoragjinë cerebrale, për të trajtuar trigliceridet e larta dhe presionin e lartë të gjakut, si dhe për të përmirësuar simptomat e artritit reumatoid.

Mayo Clinic

Përse të marrësh Omegor?

Konsumimi i një gram Omega-3 në ditë mund të zvogëlojë me rreth 10 % humdjen e jetës nga sëmundjet koronare të zemrës dhe vdekjen e papritur kardiake.

American Heart Association

Përfitimet e produktit

Ne e dimë se fëmijët nuk pëlqejnë të hanë peshk, as nuk i pëlqejnë suplementet e vajit të peshkut.

Prandaj, dietat e tyre mund të kenë mungesë të omega-3. Omegor® Kids është një gjeneratë e re e suplementeve të vajit të peshkut të formuluar në kapsula të përtypshme që janë të dizenjuara për t’u shijuar si një karamele, duke siguruar sasi të mjaftueshme të EPA dhe DHA. Omegor® Kids gjithashtu përmban vitaminë E dhe vitaminë D për zhvillimin e kockave dhe dhëmbëve.

 • Grupet e synuara

  Fëmijët nga 3-12 vjeç.

 • Përfitimet shëndetësore
  • Omega-3 DHA dhe EPA: janë një pjesë strukturore e membranave qelizore të trupit tonë. DHA luan një rol vendimtar në ndërmjetësimin e proceseve biokimike që lejojnë transmetimin e sinjaleve ndërmjet qelizave nervore. Një dozë ditore prej 250 mg DHA kontribuon në ruajtjen e funksionit normal të trurit dhe të shikimit *.
  • Vitamina D: ose kolekalciferoli është një vitaminë lipofilike esenciale në homeostazën e kalciumit dhe fosfatit. Tek fëmijët, vitamina D është e nevojshme për rritjen dhe zhvillimin e kockave **. Ajo gjithashtu kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe në mbajtjen e dhëmbëve të shëndetshëm *.
  • Vitamina E kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ duke eleminuar radikalet e lira *.
 • Doza e rekomanduar

  2 kapsula.

 • Paketimi

  60 kapsula të përtypshme me shije frutash, për 1 muaj.

 • Afati i përdorimit

  2 vite.

Informacion mbi produktin

Përmbajtja mesatare 2 kapsula të përtypshme % NRVs*
Totali i acideve yndyrore Omega-3 DHA

EPA

325 mg

250 mg

50 mg

Vitamin C 10 μg (400 IU) 200
Vitamin D3 5 mg (7.5 IU) 41.6

Vlerat Ushqyese të Referencës

* Rregullorja e Komisionit (EU) 432/2012 of 16/05/2012

** Rregullorja e komisionit(EC) 983/2009 of 21/10/2009

OMEGOR® Kids