OMEGOR® KIDS Shurup

150ml 2.000 lekë

Çertifikuar me
5 yje nga IFOS

Pagesa me
para në dorë

Transporti
falas

Përfitimet e produktit

CERTIFIKUAR ME 5 YJE NGA IFOS

Programi i standarteve nderkombetare te vajit te peshkut, Kanada.

Përse të marrësh Omegor?

Njerëzit konsumojnë vaj peshku për të zvogëluar rrezikun e infarktit në zemër dhe hemoragjinë cerebrale, për të trajtuar trigliceridet e larta dhe presionin e lartë të gjakut, si dhe për të përmirësuar simptomat e artritit reumatoid.

Mayo Clinic

Përse të marrësh Omegor?

Konsumimi i një gram Omega-3 në ditë mund të zvogëlojë me rreth 10 % humdjen e jetës nga sëmundjet koronare të zemrës dhe vdekjen e papritur kardiake.

American Heart Association

Përfitimet e produktit

Përgjithësisht fëmijëve nuk ju pëlqen të hanë peshk, dhe po ashtu sigurisht edhe suplementet e vajit të peshkut. Pra, në dietat e tyre shpesh mungon e çmuara omega-3. Omegor® Kids emulsion bashkon EPA dhe DHA nga një burim vegjetal, me mjaltë dhe vitaminat C dhe D për të krijuar një shije shumë të mirë dhe një ushqim të shpejtë të shëndetshëm. Ideale për sistemin imunitar.

 • Grupet e synuara

  Fëmijët nga 1-12 vjeç.

 • Përfitimet shëndetësore
  • Omega-3 DHA dhe EPA: janë një pjesë strukturore e membranave qelizore të trupit tonë. DHA luan një rol vendimtar në ndërmjetësimin e proceseve biokimike që lejojnë transmetimin e sinjaleve ndërmjet qelizave nervore. Një dozë ditore prej 250 mg DHA kontribuon në ruajtjen e funksionit normal të trurit dhe të shikimit *.
  • Vitamina D: ose kolekalciferoli është një vitaminë lipofilike esenciale në homeostazën e kalciumit dhe fosfatit. Tek fëmijët, vitamina D është e nevojshme për rritjen dhe zhvillimin e kockave **. Ajo gjithashtu kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar dhe në mbajtjen e dhëmbëve të shëndetshëm *.
  • Vitamina C: është një antioksidant i fuqishëm natyror që kontribuon në metabolizmin normal energjitik dhe së bashku me vitaminën D kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar. Vitamina C merr pjesë në sintezën e kolagjenit, të rëndësishëm për funksionimin normal të kockave, kërceve, lëkurës dhe dhëmbëve *.
 • Doza e rekomanduar

  5 ml.

 • Paketimi

  Shishe me 150 ml emulsion me lugë matëse, për 1 muaj.

 • Afati i përdorimit

  2 vite.

Informacion mbi produktin

INFORMACIONE ALERGJIKE: Pa gluten dhe alergene.

Përmbajtja mesatare Doza ditore(5 ml/6,55g) % NRVs*
Totali i acideve yndyrore omega 3 DHA

EPA

300 mg

167 mg

83 mg

Vitamin C 12 mg 15
Vitamin D3 10 mcg (400 IU) 20

Vlerat Ushqyese të Referencës

 

 

 

* Rregullorja e Komisionit (EU) 432/2012 of 16/05/2012

** Rregullorja e komisionit(EC) 983/2009 of 21/10/2009

OMEGOR® KIDS